Image Alt

Speeltuin

Kriebelende pret in de insectenspeeltuin

Van een lieveheersbeestje afglijden? Door het lijf van een sprinkhaan kruipen? Dat kan in de wel heel bijzondere speeltuin van DoeZoo.
Onze gloednieuwe insectenspeeltuin staat garant voor kriebelende pret, waar jonge ontdekkingsreizigers kunnen klimmen, klauteren en glijden op speeltoestellen, geïnspireerd door de fascinerende insectenwereld.
Verbeelding en actief spelen staan centraal in deze unieke speeltuin. Van een reusachtige spinnenwebklimstructuur tot een glijbaan die lijkt op de vleugels van een vlinder, elk speeltoestel is ontworpen om kinderen te inspireren en te laten genieten in deze avontuurlijke speelervaring.
Laat de kleintjes hun eigen insectenavontuur ervaren terwijl ze door kronkelende tunnels kruipen, op en neer springen als vrolijke sprinkhanen en de toppen van de speeltoestellen bereiken als echte avonturiers. Het wordt een dag vol lachen, ravotten en ontdekken in de insectenspeeltuin.
Ouders kunnen ontspannen plaatsnemen op de comfortabele zitplekken rondom de speeltuin en genieten van een welverdiende pauze terwijl de kinderen hun energie kwijtraken in dit insectenparadijs.
Toegang tot de insectenspeeltuin is inbegrepen bij je DoeZoo-ticket. Breng je kleine ontdekkingsreizigers mee en beleef samen een dag vol kriebelende pret en speelplezier in DoeZoo’s Insectenspeeltuin!

doezoo-etiket-logo

Hieronder een aantal foto’s die zijn gemaakt door bezoekers van DoeZoo.

Copyright DoeZoo – All rights reserved.