Image Alt

Opvang

Welkom bij DoeZoo: toegewijd aan de opvang van dieren

Bij DoeZoo zetten we ons in voor de opvang en het welzijn van dieren. We geloven dat elk dier recht heeft op een veilige en liefdevolle omgeving, en we streven ernaar om een verschil te maken in het leven van dieren die op zoek zijn naar een nieuw thuis.

 

Onze missie

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: het bieden van een warme plek voor dieren die hulp nodig hebben. Of het nu gaat om verwaarloosde of verlaten dieren of dieren in andere moeilijke omstandigheden, we staan klaar om ze een tweede kans te geven en hen te voorzien van de zorg en liefde die ze verdienen.

 

Wat we doen

Redding en opvang

We werken samen met lokale autoriteiten en andere organisaties om dieren in nood te redden. Onze toegewijde medewerkers zorgen voor een veilige en comfortabele omgeving, waar dieren kunnen herstellen en gedijen terwijl ze wachten op herplaatsing in andere dierentuinen.

Medische zorg

Gezondheid staat bij ons voorop. We voorzien in de medische zorg die elk dier nodig heeft, van basisgezondheidscontroles tot gespecialiseerde behandelingen. Onze dierenartsen en verzorgers zorgen ervoor dat elk dier de beste zorg krijgt.

Herplaatsing in andere dierentuinen

DoeZoo promoot herplaatsing als de meest liefdevolle manier om een nieuw huisdier te verwelkomen. Onze herplaatsingsprogramma’s zorgen ervoor dat dieren zorgvuldig worden overgebracht naar andere dierentuinen waar ze een geschikt thuis kunnen vinden. Maar ze kunnen ook binnen DoeZoo worden geplaatst.

 

Hoe u kunt helpen

U kunt een verschil maken. Overweeg om een donatie te doen, vrijwilliger te worden of betrokken te raken bij onze bewustmakingscampagnes. Samen kunnen we het leven van dieren positief beïnvloeden en een toekomst vol hoop bieden.

Dank u voor uw steun aan DoeZoo en onze inzet voor de opvang van dieren. Samen bouwen we aan een wereld waarin elk dier wordt behandeld met liefde, respect en zorg.

doezoo-etiket-logo

Hieronder een aantal foto’s die zijn gemaakt door bezoekers van DoeZoo.

Copyright DoeZoo – All rights reserved.