Image Alt

Dagbesteding

Welkom bij onze dagbesteding in DoeZoo

Bij DoeZoo geloven we dat elke dag een kans is om te groeien, te leren en vooral plezier te hebben. Onze dagbesteding is ontworpen om een veilige en stimulerende omgeving te bieden waar deelnemers kunnen meedoen met een breed scala aan activiteiten die gericht zijn op hun eigen mogelijkheden.

 

Wat maakt onze dagbesteding speciaal?

Betrokkenheid met dieren

Of het nu gaat om het voeren van geiten, het bewonderen van exotische vogels of het bestuderen van kleurrijke vlinders, de interactie met dieren staat centraal in onze dagbestedingsprogramma’s. Daarnaast kunnen deelnemers werken in onze horeca, het onderhoud of de groenvoorziening. Samen zoeken we naar wat het beste bij de deelnemer past.

Hoe DoeZoo samenwerkt

We werken nauw samen met lokale zorginstellingen, scholen en de gemeente. Onze medewerkers staan klaar om deelnemers te ondersteunen en een positieve, inclusieve omgeving te creëren. Door samen te werken met professionals in de gezondheidszorg en onderwijs kunnen we gepersonaliseerde dagbestedingsprogramma’s bieden die voldoen aan de unieke behoeften en interesses van elke deelnemer.

Ontdek, leer en geniet

Bij DoeZoo

Bij DoeZoo is de dagbesteding niet alleen een programma, het is een reis van ontdekking, leren en vreugde. We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan onze activiteiten, nieuwe vrienden te maken en de schoonheid van de natuur samen met ons te ervaren.

Kom langs en ontdek de mogelijkheden van onze dagbesteding bij DoeZoo – waar elke dag een avontuur is!

Aanmelden voor dagbesteding bij DoeZoo

    doezoo-etiket-logo

    Hieronder een aantal foto’s die zijn gemaakt door bezoekers van DoeZoo.

    Copyright DoeZoo – All rights reserved.