Image Alt

Contact

Contact

Welkom bij DoeZoo, waar we graag met u in contact komen. Uw vragen en opmerkingen zijn voor ons van groot belang. Hier zijn verschillende manieren waarop u met ons in contact kunt treden.

0595-572659

info@doezoo.nl

Route

Met het openbaar vervoer (OV) naar DoeZoo komen is eenvoudig en handig. Hier zijn een paar tips om uw reis te plannen.

 

Trein en bus
De dichtstbijzijnde treinstations zijn Groningen en Winsum. Vanaf daar kunt u buslijn 65 nemen richting Zoutkamp en uitstappen bij de halte De Wierde in Leens, die zich op loopafstand van DoeZoo bevindt.

 

Bus
Verschillende buslijnen bedienen de omgeving van DoeZoo. Buslijn 65 stopt op loopafstand van DoeZoo. Controleer de dienstregeling voor de actuele vertrek- en aankomsttijden.

 

Reisplanners
Gebruik online reisplanners zoals 9292 (voor Nederland) of vergelijkbare apps om uw reisroute te plannen. Voer simpelweg uw vertrekpunt in, selecteer DoeZoo als bestemming, en de planner zal de beste ov-routes weergeven.
Belangrijk: zorg ervoor dat u de meest actuele dienstregelingen en routegegevens raadpleegt, vooral als u reist buiten reguliere tijden of op feestdagen: https://9292.nl. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen bij DoeZoo en wensen u een aangename reis! Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Stuur ons een bericht

    doezoo-etiket-logo

    Hieronder een aantal foto’s die zijn gemaakt door bezoekers van DoeZoo.

    Copyright DoeZoo – All rights reserved.