Image Alt

Educatieve rondleiding

Educatieve rondleiding

Welkom bij Doezoo, waar avontuur en educatie hand in hand gaan! Duik in de wereld van onze bijzondere dieren tijdens een meeslepende rondleiding met onze ervaren gidsen. Ontdek de geheimen van het dierenrijk terwijl we samen door ons park struinen.

Ontdek de geheimen van het dierenrijk

Een hoogtepunt van de rondleiding is de mogelijkheid om de dieren van dichtbij te bekijken, te voeren en zelfs aan te raken. Voel de vacht van onze vriendelijke viervoeters, bewonder de kleurrijke veren van exotische vogels en ontdek de verschillende texturen van de dierenwereld. Het is een ervaring die niet alleen leuk is, maar ook bijdraagt aan een dieper begrip van de prachtige dieren die we hier bij Doezoo verzorgen.

Bij DoeZoo geloven we in educatie als een middel om liefde en respect voor de natuur te stimuleren. Onze opvangdieren, die je tijdens de rondleiding zult ontmoeten, zijn gewend aan menselijk contact en spelen een cruciale rol in ons streven naar bewustwording. We hechten grote waarde aan de gezondheid en het welzijn van onze dieren, en we zijn er trots op dat we een veilige en liefdevolle omgeving bieden.

Kom en beleef het avontuur bij DoeZoo! Ontdek, bewonder en laat je betoveren door de schatten van de dierenwereld tijdens een onvergetelijke rondleiding met onze enthousiaste gidsen.

Rondleidingen

Elke woensdag om 15:00 uur
Zaterdag en zondag om 14:00 uur

Tijdens vakanties is er elke dag een rondleding om 11:00 en 14:00 uur

doezoo-etiket-logo

Hieronder een aantal foto’s die zijn gemaakt door bezoekers van DoeZoo.

Copyright DoeZoo – All rights reserved.